«Terug naar alle artiesten

Cirq'ulation Locale

Straatanimatie
***
Act (1 x 30')
     Cirq'uation staat garant voor een professionele omkadering en gedreven begeleiding gedurende de vele worksshops. Bijna elk weekend staan zij met en van hun producties op de planken, verspreid over volledig West-Europa!

Second Life

In de nieuwe zaalvoorstelling Second Life wordt trampoline en jongleren op spectaculaire wijze gecombineerd.

In de nieuwe creatie 2011 combineert Cirq’ulation Locale voor het eerst alle technieken waar het gezelschap sinds het begin in specialiseert.

De eerste voorstelling in Europa die trampoline combineert met kegeljongleren en groepsacrobatiek.

Maar wat deze voorstelling echt speciaal maakt is de muur die achter de trampoline opgebouwd staat. Deze muur met platformen op verschillende hoogtes biedt zowel voor de acrobatie als voor het jongleren ongeziene mogelijkheden. Voeg daaraan nog het succes toe van de lichtkegels uit de vorige zaalshow en een mooie en spectaculaire belichting en we komen tot een unieke visuele voorstelling die niemand onberoerd laat.


Just Another Boyband?

‘Just Another Boyband?’ Is een jongleertrio die een ode brengt aan de ‘boyband’ of is het eerder een parodie?

Indrukwekkend jongleren met kegels en diabolo’s, zeker weten, maar wat dacht u van leuke danspasjes en een foutloze playback… En wie weet, een enthousiast publiek krijgt deze boys misschien wel uit hun kleren. Gillende fans verzekerd!

Deze show brengt een humoristische combinatie van jongleren en acrobatie. De voorstelling speelt zich af op en rond een metershoge stelling en is geschikt voor alle leeftijden.

 Foto's

Video's