«Terug naar alle artiesten

Dirk Van Vooren

Humor, Exclusief, Variété
**
Carto(o)n-Act (1 x 30')
Sketchs met Patrick Onzia (4 x 15')Dirk is een jonge komiek die herkenbare, volkse humor brengt. Een visuele slapstickact, een komische sketch of een hilarische deuren komedie, Dirk vindt alles even leuk om te doen. Wat bij deze jonge komiek als een hobby begon, is stilaan uitgegroeid tot het verder zetten van een bijna uitgestorven traditie. Zijn herkenbare, populaire humor kan hij kwijt op verschillende vlakken : in revues, acts, komedies en als komisch acteur in bijvoorbeeld Piet Piraat. Dirk is daarom heel moeilijk te omschrijven. Hij is niet echt een acteur, cabaretier of stand-up comedian. Hij is een mengeling van alles een beetje, en dat maakt hem zo bijzonder. Zelf wil hij een clown zijn, een komiek zonder boodschap die een zo groot en breed mogelijk publiek aan het lachen wil brengen.

Carto(o)n-act

Dirk Van Vooren parodieert diverse nationale en internationale artiesten in deze hilarische, visuele act. Geschilderde kartonnen figuren transformeren voor het oog van het publiek vliegensvlug van de ene artiest in de andere.

Jong en oud zal ongetwijfeld genieten, lachen en meezingen met bekende liedjes van de vele populaire vedetten die door Dirk Van Vooren tevoorschijn worden getoverd. De Carto(o)n-act is daarom een unieke meerwaarde voor elk feest, zeker voor carnavalzittingen.

Download

Technische Fiche van Dirk van Vooren

.

Foto's

Video's