«Terug naar alle artiesten

Geena and the Lisa's

Live- & Coverbands
****
Geena & The Lisa's (1 x 75' à 90')Op alle belangrijke podia verschijnt Geena Lisa wel eens als gastzangeres bij de grote Partybands van het land, of als frontvrouw van het legendarische Plane Vanilla.
Dat is nu allemaal geschiedenis, want er is groot nieuws: onze leading lady heeft voortaan haar eigen party-machine : bereid je voor op de splinternieuwe show van... GEENA & the Lisa’s

Geen half werk. Geena brengt 2 extra zangeressen mee, die ook van aanpakken weten. Een opwindend trio dus, waarbij je meteen weet wat je krijgt: vocaal vuurwerk in een spectaculaire show. En mispak je niet: ongegeneerd grijpen ze naar het internationale feestrepertoire. Van Dolly Parton over Madonna tot Lady Gaga. En ja hoor: ook stevige “mannensongs”. Pop op zijn best, een vleug potige rock, heel wat soul en zelfs niet bang van een dosis Disco of Dance. Als het maar feest is. Met stijl en klasse.

Geena en haar bevallige Lisa’s laten zich op sleeptouw nemen door een top-partyband met de allerbeste muzikanten, samen voor dit ene doel: uw feest of festival doen exploderen.

Foto's

Video's