«Terug naar alle artiesten

Stone Age

Straatanimatie
**
Act (3 x 40')Stone-Age  'de stenen giganten' stenen komen tot leven! De prehistorie is herrezen... Twee imposante rotsformaties aken op subtiele wijze contact met de mensenwereld. Al zijn ze groots en indrukwekkend: de interactie met het publiek is speels en vriendelijk. Deze unieke steltloopact is een surrealistisch schouwspel, uitgevoerd in slow motion. Fascinerend straattheater! Stone-Age Rocks! Een krachtige, krijgrave act.

Stone-Age is een bijzonder unieke en succesvolle walkact in Straattheaterland:De act spreekt een zeer breed publiek aan, en is daardoor voor veel verschillende evenementen inzetbaar. In eerste instantie is Stone-Age een geweldige act voor Straattheaterfestivals , Jaarmarkten en Braderiën. maar de act is ook zeer succesvol gebleken op Popfestivals ; het is één van de weinige steltloopacts die jongeren echt gaaf vinden.

Ook is Stone-Age heel goed inzetbaar als ontvangsact . Als duo kunnen de steltlopers een levende stenen poort vormen : een indrukwekkende en fotogenieke entree voor bijzondere evenementen. Stone-Age is in principe bedoeld als Duo-act , maar kan ook prima als Solo , Trio of Quattro  ingezet worden!

Wij werken met een zeer ervaren team professionele steltlopers.


Foto's

Video's