«Terug naar alle artiesten

The Vicious

Live- & Coverbands
****
Liveband (1 x 90')In hun tiende jaar “on the road” komen the Vicious nóg straffer uit de hoek. Hun ervaring is ùw garantie voor een geslaagd feest of festival. Hier staat een band met klasse, stijlvol uitgedost, met oog voor wat een publiek nodig heeft: de heetste muziek, een toffe show, dol amusement.

Ideale opener of afsluiter voor Festivals. Ook Bedrijfsevents zijn hun natuurlijke biotoop. Voor honderd mensen, of voor duizend: de dansvloer raakt verhit. Het publiek gaat uit de bol. Voor grote bedrijven maken The Vicious zelfs gelegenheidsprojecten en themashows op maat.

Voor elk publiek hebben zij iets in petto. Geen Verjaardagsfuif zonder hun opgewekte
verschijning. Geen Stads- of Dorpsfeest zonder hun aanstekelijke meezingers. Geen beter programma voor een Serviceclub. Geen grotere opwinding voor uw Studentenfuif.

Scherp in het pak, snedig in de humor, stomende ambiance op de dansvloer, meezingbaar van begin tot einde. En als kers op de taart: de ongeëvenaarde charme van de spetterende danseressen Annelies en Berdien. Laat die 2 maar eens los op je publiek…

The Vicious zijn the real thing. Zij spelen àlles. Geen muziekgenre blijft onberoerd.
Van fifties rock’n roll tot Vlaamse schlagers. Van harde punk tot frisse pop. Disco en R&B. Benenbrekers en meezingers. Ouwe krakers en hedendaagse top 10. Dit alles vakkundig in goede banen geleid door Sergeant Sonny, uw eigen ‘Master of the Party’’.

 


Foto's

Video's