«Terug naar alle artiesten

Tom Bibo

Humor, Kids, Straatanimatie
*
Ballonplooien / Animator  
Bibology  


 Tom Bibo is een multi-getalenteerd man die met zijn unieke verschijning uw gasten warm zal ontvangen en meenemen naar zijn eigen gecreëerde magische wereld. Tom Bibo spreekt een eigen universele taal die met zijn visuele ondersteuning en emoties communiceert met uw gasten.

Een menu van magie, ballonkunst en visuele humor gekruid met de nodige dosis zelfspot, maken dat groot en klein kunnen genieten van deze unieke ballonsculpteur die tot de top van Europa wordt gerekend!

In de winter van 2013 stond deze topanimator nog met zijn eigen ballonnenproductie in de Waagnatie van Antwerpen voor de door Franco Dragone gecreëerde show ‘Bibology’ Klik hier voor een videoreportage van Karrewiet op Ketnet over deze productie. Of hier voor de algemene promovideo van Bibology.

Tom Bibo heeft een riante lijst aan referenties en werkte in het binnenland reeds mee aan producties van Het WittePaard, Casino Amusanto, de magische 4, Booh!...  De ideale ballonsculpteur die zijn job net dat niveau hoger draagt en uw gasten kan verbazen met nooit eerder geziene ervaring.

Foto's

Video's