Gekke Jorre

Kids, Straatanimatie, Feesttent, Privé Feest

 • Kindershow;1 x 60';*
 • Ballonsculpturen;2 uur;*

Boek Gekke Jorre voor uw event

Hier niets invullen!

Gekke Jorre is uniek. Net omdat hij niet in een hokje past is hij niet te vergelijken met andere ballonplooiers, clowns of goochelaars.

Gekke Jorre is de ballonartiest, clown en goochelaar van deze tijd. Hij gebruikt ballonnen en goocheltrucs om zijn publiek te vermaken. Toch is hij geen magische goochelaar of de meest technische ballonartiest. Hij is onze duivel-doet-al en doet menig clown en goochelaar in het niets opgaan. Na een optreden van Gekke Jorre wordt het moeilijk om deze interactie en gedreven gezelligheid te evenaren.

Gekke Jorre werd twee keer verkozen tot beste kindergoochelaar van het land. Simpelweg omdat hij anders was dan de rest. Wij zijn dan ook bijzonder fier dat hij deze titel in de wacht mocht slepen. Een bekroning op zijn jarenlange harde werk en inzet.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu