Ivann

Live on Tape, Live- & Coverbands, Senioren, Corporate Event, Feesttent, Privé Feest, Nederlandstalig

Boek Ivann voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';**
 • Seniorennamiddag;1 x 40' of 2 x 20';*
 • Liveband;1 x 90';***
 • Kerstconcert;1 x 90';***

Het was al snel duidelijk dat Ivann van kindsbeen af de muzikale en entertainment microbe in het bloed heeft. Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft wordt hij reeds op heel jonge leeftijd gecontacteerd voor reclamespots alsook voor het inzingen van allerhande studiomateriaal. Als gewaardeerd en gelauwerde backing vocal zong hij met Nationale en Internationale Artiesten. Ivann zong o.a. samen met Paul Young, Rob De Nijs, Boney M., The Three Degrees, Katrina & The Waves en vele anderen.

Vandaag staat Ivann wekelijks op het podium in Vlaanderen waar hij het publiek entertaint en met zijn all round repertoire. Hij reist de wereld rond als „guest entertainer” op diverse cruises. Royal Caribbean, Holland America line, Carnival cruises & Celebrity Cruises zijn Cruiserederijen die Ivann regelmatig laten overvliegen om hun gasten een geweldige avond te bieden.
 
Al jaren brengt Ivann een repertoire dat bestaat uit Engels- & Nederlandstalige pop, soul, crooner & evergreens. In samenwerking met goede vriend Steve Willaert heeft hij al enkele pareltjes op plaat gezet.
 
2015 wordt een nieuwe uitdaging voor Ivann! Zijn eerste Nederlandstalige single is een feit geworden en stond 3 weken op 1 in de Vlaamse Top 10 van Ment & StoryFM.
 
Het nummer werd gecomponeerd door dezelfde de mensen van o.a. Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking.
 
Het nieuwe nummer „Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat Ivann niet alleen
Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is.Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu