Ivann

Live on Tape, Live- & Coverbands, Senioren, Corporate Event, Feesttent, Privé Feest, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';**
 • Liveband;1 x 90';***
 • Kerstconcert;1 x 90';***

Boek Ivann voor uw event

Hier niets invullen!

Een absoluut hoogtepunt in Ivann’s muzikale carriere is zonder twijfel zijn deelname aan X-FACTOR in 2005 ! Onder begeleiding van zijn muzikale meter Liliane Saint-Pierre, en na 11 schitterende live-shows behaalt hij een welverdiende 3de plaats.

VTM vroeg hem tevens om leadzanger te zijn tijdens het fantastische dansprogramma “Sterren op de Dansvloer”. Gedurende 5 seizoenen van dit programma toont hij aan dat hij alle mogelijke muziekgenres beheerst.

Vandaag staat Ivann wekelijks op het podium in Vlaanderen en steeds weet hij het publiek met zijn zang, entertainment en all-round repertoire te bekoren en het aantal fans groeit elke week aan.

Ivann ziet het jaar 2015 als een nieuwe uitdaging met het lanceren van zijn eerste Nederlandstalige single “Ik kan de Hele Wereld aan” en bewijst zo dat hij niet alleen het Engelstalige, maar ook het Nederlandstalige repertoire op het lijf geschreven is, met als resultaat dat hij meteen 3 weken op Nr 1 in de Vlaamse Top 10 in Vlaanderen belandt.

Zijn nieuwe zomersingle “Uit het oog, niet uit m’n hart” zal dan ook de springplank zijn naar alle Vlaamse podia deze zomer om zijn publiek te gaan entertainen … zeker iets om volop naar uit te kijken !



Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu