Wie zijn wij?

EHSPRODUCTIES is een dynamisch productiehuis dat zich doorheen de jaren heeft toegespitst op de ontwikkeling van Podiumentertainment & Straatanimatie. We zijn hierbij uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Vlaamse Entertainment Business. Door onze jarenlange ervaring in shows, variété en revues kunnen wij perfect inschatten waar welke act en/of artiest het best tot zijn recht komt.

Voor onze SHOWFORMULES werkt het creatieve team van EHSPRODUCTIES steeds op maat van de klant. Een show is zoveel meer dan het samenzetten van enkele artiesten. Een showspektakel komt enkel tot zijn recht indien presentatie, visuele acts, humor en zang samensmelten tot een evenwichtig geheel.

Een kwalitatief programma brengen dat zich onderscheid van anderen is dan ook voor EHSPRODUCTIES een must. We hechten groot belang aan een verzorgde afwerking, gezonde humor en trachten tegemoet te komen aan de wensen van de inrichter.


Waarom kiezen voor ons?

Wij schenken een persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contact tot aanwezigheid op uw event.

Een totaalprogramma vol afwisseling, zonder dode momenten en perfect in evenwicht. Geen droge opeenvolging van artiesten.

Een vaste partner die uw publiek leert kennen en elk jaar samen een nieuwe formule kan adviseren. Hierdoor bespaart u héél wat kopzorgen indien u elk jaar steeds opnieuw op zoek moet gaan naar entertainment.

Is werken met een tussenpersoon niet duurder? Nee! Noem ons gerust een 'groothandel in artiesten' waardoor wij artiesten goedkoper kunnen inkopen dan u rechtstreeks U betaalt dus steeds dezelfde prijs en het verschil is onze marge.

Indien een artiest door overmacht niet aanwezig kan zijn, voorzien wij steeds waardige vervanging. U staat dus nooit in de kou!

EHSPRODUCTIES is een door de Vlaamse Gemeenschap erkend theaterbureau met licentie VG.1206/BA

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu