Maarten Vancoillie

Corporate Event, Feesttent, Dance & DJ

 • DJ-Set;1 x 60';**
 • DJ-Set;1 x 90';***
 • Dorothée Vegas en Like Maarten;1 x 60';***

Boek Maarten Vancoillie voor uw event

Hier niets invullen!

Maarten Vancoillie is een Belgische radio-dj. Hij presenteert op het Vlaamse radiostation Q-music.

Maarten Vancoillie begon zijn radiocarrière bij Urgent.fm. Daar presenteerde hij vooral het avondprogramma Antenne. In 2009 startte hij als redacteur bij Radio 2, nadat hij de wedstrijd Belgodyssee 2009 had gewonnen. Daar werkte hij mee aan de programma’s Mooie DagenEn Nu Serieus en A La Prima.

In de zomer van dat jaar verving Maarten Vancoillie, Elias Smekens op zaterdag- en zondagnamiddag bij MNM. Aan het einde van 2009 verhuisde Maarten Vancoillie naar de commerciële radiozenders Q-music en JOE om er aan de slag te gaan als programmamedewerker. Hij volgde er ook de Q-Academy, de opleiding tot Q-DJ.

Van september 2010 tot juni 2011 presenteerde hij ‘s nachts bij Q-music tussen 4 en 6 uur samen met Jan Thans het programma Jan en Maarten beginnen eraan en werkte hij achter de schermen mee aan het programma Ornelis & Rogiers Showtime. Van 29 augustus 2011 tot juni 2012 presenteerde hij zonder Thans tussen 4 en 6 uur. Vanaf september 2012 was hij alle weekdagen van 18 tot 21 uur te horen. Vanaf de zomer van 2013 presenteerde hij ook samen met Dorothee Dauwe het ochtendblok van Q-music tijdens de schoolvakanties. In 2014 presenteerde hij samen met Sven Ornelis de Q-ochtendshow Ornelis en Vancoillie. Vanaf 2015 doet hij dit opnieuw met Dorothee Dauwe.

Een professionele DJ-set van 1x 60 / 90  als ideale warming-up voor elk evenement, de perfecte afsluiter voor een spetterende afterparty. Zowel voor privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals of fuiven.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu