2 Fabiola

Live on Tape, Feesttent, Dance & DJ

 • Semi-Live;1 x 60';****

Boek 2 Fabiola voor uw event

Hier niets invullen!

Hun muziekcarrière begon in 1991 met hun eerste single: The Milkyway. Deze werd meteen een underground-danceklassieker die de komende jaren werd platgespeeld.

Hun volgende successen kwamen uit in 1994: Lift U Up en Play This song waren wereldwijde hits met vooral hoge hitlijstnoteringen in Spanje en Italië. De groep kende nog meer grote successen en verschillende top 5-hits: I’m On Fire, Lift U Up (dubbel a-kant met Play This Song), Freak Out, Magic Flight en Flashback. Hierna bleef het succes duren met de nummers Sisters & Brothers en Feel The Vibe. De groep creëerde een eigen geluid en was pionier in de Belgische dansscene.  In 2014 nam 2 Fabiola deel aan het Eurovisiesongfestival. De resultaten waren nog niet bekend of ze hadden al een megahit te pakken met‘She’s after my piano’ samen met Loredana.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu