De Romeo's

Live on Tape, Live- & Coverbands, Corporate Event, Feesttent, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';****
 • Liveband;1 x 80';*****
 • Showrevue; 2 x 60'; O.A.

Boek De Romeo's voor uw event

Hier niets invullen!

Levi, Gilles en Van Tongelen, 3 bloedbroeders die weten wat entertainen is. Live overtuigen ze iedereen met hun gekende medley’s waarmee ze als een levende discobar jouw feestje zomaar platwalsen.

3 tv-gezichten, vooral gekend uit familie, die graag onder de mensen komen en met alle graagte verleiden ze het publiek hun naam waardig.

LIVE brengen ze 80 minuten pure fun op je bedrijfsfeest, festival of privéfeest. In een zucht van tijd blazen De Romeo’s je party tot leven. Dat bewijzen ze keer op keer, event na event, jaar na jaar!

Gedurende de zomermaanden ideaal voor je openluchtfestiviteiten, in de winter lekker knus binnen! Kortom, een band voor alle seizoenen!

It’s always geting hot inside!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu