Amaryllis Temmerman

Live on Tape, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';*
 • Band;1 x 60';***

Boek Amaryllis Temmerman voor uw event

Hier niets invullen!

Amaryllis Temmerman is een all-round artieste. Momenteel prijkt ze op 4 van de Vlaamse Ultratop met haar huidige single ‘1 moment’.

In 2008 is Amaryllis te zien als presentatrice op Liberty TV en nieuwsanker bij TV Oost. Vanaf januari 2009 is ze het nieuwe gezicht van het lifestyle programma Trendiez op RTV en presenteert ze samen met Eveline Hoste en Vincenzo De Jonghe Studio tv Oost. Vanaf 2010 kan je haar ook aan het werk zien als presentatrice van het literaire programma Bladwijzer op RTV.

In 2011 herneemt ze samen met Lore DeJonckheere de kindervoorstelling Vossenstreken, gebaseerd op de fabels van La Fontaine.

In 2012 komt de single ‘Miljoenen dingen’ op de markt die meteen genomineerd wordt voor radio 2 zomerhit bij beste Nederlandstalige lied. De full CD ‘De tijd is nu’ verschijnt in oktober 2012.

2015 is het jaar dat Amaryllis op tournee gaat met ‘Nijghse vrouwen.’ Samen met Astrid Nijgh, Jackobond en Sabien Tiels brengen ze een hommage aan tekstschrijver Lennaert Nijgh. Tevens gaat ze dat jaar in première met een 3de verhaal van haar kindervoorstelling ‘Prinsesje en de beer.’

2016 : Amaryllis brengt samen met David Davidse de productie ‘In de 14 billekens.’ De geschiedenis van de dancings en de nostalgie van weleer komt opnieuw tot leven. Haar single ‘1 moment’ is opnieuw goed voor een stevige radiohit.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu