Bandit

Live on Tape, Senioren

 • Live on Tape;1 x 40';*

Boek Bandit voor uw event

Hier niets invullen!

Mensen die Bandit hoorden zingen zeiden vaak dat hij iets moest doen in de muziek. Na korte tijd begon hij te zingen op diverse gelegenheden als men hem daarom vroeg. Iemand die een invloed heeft gehad met z’n muziek was de overleden Roy Orbison .

De naam “Bandit” komt eigenlijk uit de film met Burt Reynolds en Jerry Reed: “SMOKEY AND THE BANDIT”. Door samenwerking met het productiehuis van Will Tura en omdat Will heel erg van countrymuziek houdt, zag hij dan ook “the linedance” meteen zitten om uit te brengen.

Bandit zong het in het Engels met zijn typische Amerikaans warm accent. Er werd gezorgd voor dansers die instonden voor het creëren van de linedance. Overal in elke zaal of tent werd de linedance aangeleerd.

Later werd er een album uitgebracht met een 14 tal nummers van Will Tura met een aangepaste Engelstalige tekst. Bandit is een artiest die past op elke gelegenheid met zijn warme stem.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu