Bart-Jan Depraetere

Corporate Event, Feesttent, Dance & DJ

 • DJ-Set;1 x 90';**

Boek Bart-Jan Depraetere voor uw event

Hier niets invullen!

DJ Bart-Jan Depraetere draait alle genres van muziek, overal waar hij een paar uur achter de mengtafel staat is het feest en ambiance!

Bart-Jan Depraetere is al meer dan 20 jaar opvallend aanwezig in het radiolandschap en heeft vooral zijn strepen verdient bij Topradio en Q-Music. Al sinds de start van Q-Music is hij één van de vaste presentatoren en producers van dit zeer succesvolle radiostation. Elke dag is hij dan ook te horen in de dagprogrammatie van Q-music.

DJ Bart-Jan Depraetere zijn muziekkeuze en technische mix capaciteiten zijn dan ook de geheimen achter zijn succes. Hij mixt naadloos alle grote hits uit de disco tijd met de toffe greatest hits uit de 80’s tot de meest recente hits die op Q-Music te horen zijn.

DJ Bart-Jan Depraetere kan zowel een zeer breed muziekgenre draaien als een zeer nauw muziekformat. Hij zorgt voor een knallend feest met veel ambiance!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu