Bjorn Verhoeven

Corporate Event, Feesttent, Dance & DJ

 • DJ-Set;1 x 60';*
 • DJ-Set;1 x 120';**
 • DJ-Set;6 uur;**

Boek Bjorn Verhoeven voor uw event

Hier niets invullen!

Bjorn Verhoeven is wellicht dé allround dj van Vlaanderen. Eender welk feest je ook voor ogen hebt, Bjorn Verhoeven zorgt voor mega ambiance! 

 Al bijna 10 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel volledig op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90's of je wil van directie tot personeel de polonaise laten dansen, op hem kan je rekenen voor steeds de juiste keuze! Men weze dus gewaarschuwd!

 Zijn referenties gaan dan ook van de Kanaal 2 Mega On Airs in Flanders Expo en het Sportpaleis, bedrijfsfeesten van De Post, Vanreusel Snacks, … tot de Pensenfuif in Erps-Kwerps … 

Referenties: Foute Party Flanders Expo, Q-Party’s, JOE fm Greatest Hits Party, Centrum Awards…Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu