Blitz

Live on Tape, Kids

 • Live on Tape (de hits);1 x 30';**
 • Kindershow;1 x 60';**

Boek Blitz voor uw event

Hier niets invullen!

Wil je de kids op uw event dit jaar eens extra verrassen? Dan zijn de BlitZ superheroes show zeker en vast wat u zoekt!

Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt BlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken! Laat je verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie. En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte sinterklaasshow waar het duo al meer dan 10 jaar mee in Vlaanderen rondtrekt.

Onze shows:

BlitZ superheroes liveshow:

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat. Laat je verrassen door een geweldige kindershow waar talenten en samenwerken centraal staan. Met de hulp van de talenten en krachten van het jonge publiek 'vliegen' de jongens van de ene meezing hit naar de andere. Lukt het de superhelden van BlitZ om hun supertalentenlevel opnieuw op te laden met de supertalentemachine. Kunnen de kinderen hun eigen talenten gebruiken om de superhelden van BlitZ te helpen? Duimen maar dat alles tot een goed einde komt! 

Stil blijven zitten is verboden. Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing - en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, Samson & Marie tot zelfs Like me!

Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

BlitZ superheroes sinterklaasshow:

BlitZ is met hun BlitZ sinterklaasshow een vaste waarde geworden voor het feestelijk ontvangen van Sinterklaas.  Van de grootste zaal tot het kleinste dorpsplein!`Overal ontvangen de superhelden van BlitZ de goedheilig man met een fantastische sinterklaasshow. Kunnen de superhelden van BlitZ samen met alle enthousiaste kids de pakjesmachine van Sinterklaas herstellen, die net voor de intrede van de Sint stuk is gemaakt? In deze interactieve show in een verbluffend decor, met projecties, vol muziek en heel veel spanning wordt de intrede van Sinterklaas vast en zeker onvergetelijk.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu