Bobby Prins

Live on Tape, Senioren, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';*

Boek Bobby Prins voor uw event

Hier niets invullen!

Bobby Prins is een Vlaamse zanger, afkomstig uit de buurt van Heist Op Den Berg in Belgie. Op vroege leeftijd begon hij reeds met accordeonlessen. De dag van vandaag is de accordeon nog steeds onmiskenbaar een verlengde van Bobby. Vol overtuiging en als een echte virtuoos weet hij met dit instrument de dansvloer vol te krijgen.

In zijn hart en op het podium is hij nog steeds de jonge 18-jarige zanger/accordeonist die zichzelf volledig geeft, met hetzelfde vuur en liefde voor de muziek. Dit maakt hem uitzonderlijk geliefd. Jaar in, jaar uit, lokt Bobby Prins volle zalen. Niet alleen in Belgie, maar ook in Nederland!

Bobby is een artiest die leeft voor zijn muziek, en wat hij zingt komt recht uit het hart. Dan zie je hem echt stralen en schitteren. Het is dan ook geen wonder dat hij met zijn levensliedjes al jarenlang heel gemakkelijk de landsgrenzen kan doen verdwijnen. Een ding is zeker: wie de naam "Bobby Prins" niet kent heeft waarschijnlijk de laatste decennia niet op deze planeet geleefd...Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu