Bukarang

Straatanimatie, Corporate Event

 • Steltenlopers (4 pers);2 x 30';**
 • Steltenlopers (4 pers);3 x 30';**

Boek Bukarang voor uw event

Hier niets invullen!

Toen “Atlantis” ten prooi kwam aan een reuze tsunami werd ook “Lemurië” meegezogen naar de zeebodem. Mens en dier verdwenen in de diepe Oceaan.

Tijdens het chaotische gebeuren verloren mensen het bewustzijn door stroomstoten van reuze kwallen. Maar de stroomstoten hadden nog een andere merkwaardige bijwerking. Het liet de mensen toe te ademen onder water via kieuwen, maar toch vielen ze in comateuze toestand op de rotsen en koraalriffen van de zeebodem.

Jaren verstreken en het zeeleven ging gewoon zijn gang, ook zij overgroeiden met kleurrijke koralen, schelpdieren en zeepokken. Na enkele decennia ontwaakten ze een voor een en noemden zich Bukarang of Koraal-mens.

Juni 2018, een excursieschip met enkele duikers van Coper merken iets bijzonders op bij het scannen van de zeebodem. Hun monden vallen wijd open als ze de kleurrijke, lichtgevende koraalstad Lemurië ontdekken.

Lichtgevende koralen en de Bukarang van Lemurië bewegen zich vredig en rustig verder op het ritme van de zachte muziek die weerklinkt door de stad .

De duikers maken kennis met de Bukarang en praten over het leven boven de zeespiegel. Een paar Bukarang kunnen zich nog vaag iets herinneren van het leven boven water. Enkele jongelingen zijn zo nieuwsgierig dat ze de duikers smeken om mee te mogen naar de bovenwereld.

De Copers vinden dit een prima idee en nemen 4 koraal mensen mee. Eens boven water worden de Bukarang al snel gespot door de aardbewoners, die hen gaan aanbidden als goden van hoop en leven.

Coper en de Bukarang trekken vanaf nu samen verder naar andere steden. Overal waar ze komen worden ze aanschouwd om hun vrolijke geluiden, synchrone dansen en lichtgevende koraallichamen. Iedereen staat te springen om hen te zien, u toch ook…….Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu