Carto(o)n-Act

Corporate Event, Feesttent, Privé Feest, Variété, Humor

Boek Carto(o)n-Act voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 30';*
Dirk is een jonge komiek die herkenbare, volkse humor brengt. Een visuele slapstickact, een komische sketch of een hilarische deuren komedie, Dirk vindt alles 

even leuk om te doen. Wat bij deze jonge komiek als een hobby begon, is stilaan uitgegroeid tot het verder zetten van een bijna uitgestorven traditie. Zijn herkenbare, populaire humor kan hij kwijt op verschillende vlakken : in revues, acts, komedies en als komisch acteur in bijvoorbeeld Piet Piraat. Dirk is daarom heel moeilijk te omschrijven. Hij is niet echt een acteur, cabaretier of stand-up comedian. Hij is een mengeling van alles een beetje, en dat maakt hem zo bijzonder. Zelf wil hij een clown zijn, een komiek zonder boodschap die een zo groot en breed mogelijk publiek aan het lachen wil brengen.

Carto(o)n-act

Dirk Van Vooren parodieert diverse nationale en internationale artiesten in deze hilarische, visuele act. Geschilderde kartonnen figuren transformeren voor het oog van het publiek vliegensvlug van de ene artiest in de andere.

Jong en oud zal ongetwijfeld genieten, lachen en meezingen met bekende liedjes van de vele populaire vedetten die door Dirk Van Vooren tevoorschijn worden getoverd. De Carto(o)n-act is daarom een unieke meerwaarde voor elk feest, zeker voor carnavalzittingen.Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu