Circus Sijm

Kids, Corporate Event, Variété

 • Voorstelling;1 x 50';****

Boek Circus Sijm voor uw event

Hier niets invullen!

Wat begon als een evenementenbureau, gespecialiseerd in circusvoorstellingen, is uitgegroeid tot een circusonderneming welke het hele jaar op reis is met eigentijdse, sfeervolle producties.

Verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts, enthousiaste artiesten en een tweetal  nieuwe tenten vormen de basis van circus Sijm. Een bruisend, compact, Nederlands circus!

U bent ook dit jaar onze gast, wij zijn uw gastheer. Een circus als een luxe verpakte bonbon. Puur ambachtelijk, maar ook theatraal, klassiek vol vakmanschap en passie. Een bezoek aan Wintercircus Sijm in Heiloo is een belevenis en een sprookje tegelijk.

Wat is Circus Sijm?

INTIEM, omdat de artiesten bij wijze van spreken aan te raken zijn.
PUUR, omdat een groep jonge enthousiaste artiesten het publiek steeds weer weet te vermaken.
ECHT, omdat het met liefde voor het vak is gemaakt.
EEN JONGENSDROOM, die werkelijkheid is geworden.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu