Cirq'ulation Locale

Straatanimatie, Internationaal

Boek Cirq'ulation Locale voor uw event

Hier niets invullen!

Cirq'uation staat garant voor een professionele omkadering en gedreven begeleiding gedurende de vele worksshops. Bijna elk weekend staan zij met en van hun producties op de planken, verspreid over volledig West-Europa!

Second Life

In de nieuwe zaalvoorstelling Second Life wordt trampoline en jongleren op spectaculaire wijze gecombineerd.

In de nieuwe creatie 2011 combineert Cirq’ulation Locale voor het eerst alle technieken waar het gezelschap sinds het begin in specialiseert.

De eerste voorstelling in Europa die trampoline combineert met kegeljongleren en groepsacrobatiek.

Maar wat deze voorstelling echt speciaal maakt is de muur die achter de trampoline opgebouwd staat. Deze muur met platformen op verschillende hoogtes biedt zowel voor de acrobatie als voor het jongleren ongeziene mogelijkheden. Voeg daaraan nog het succes toe van de lichtkegels uit de vorige zaalshow en een mooie en spectaculaire belichting en we komen tot een unieke visuele voorstelling die niemand onberoerd laat.

Just Another Boyband?

‘Just Another Boyband?’ Is een jongleertrio die een ode brengt aan de ‘boyband’ of is het eerder een parodie? Indrukwekkend jongleren met kegels en diabolo’s, zeker weten, maar wat dacht u van leuke danspasjes en een foutloze playback… En wie weet, een enthousiast publiek krijgt deze boys misschien wel uit hun kleren. Gillende fans verzekerd! Deze show brengt een humoristische combinatie van jongleren en acrobatie. De voorstelling speelt zich af op en rond een metershoge stelling en is geschikt voor alle leeftijden.



Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu