Connie Neefs

Senioren, Nederlandstalig

 • met muzikant;1 x 40';**

Boek Connie Neefs voor uw event

Hier niets invullen!

Vader Neefs, Louis Neefs senior, zette thuis de goede toon. ‘Met muziek door ’t leven’ was en is de leuze nog steeds. Als dirigent van 3 fanfares, 1 harmonie, 2 zangkoren en 1 Oberbayer orkest, vulde Meester Neefs zijn leven en dat van zijn familieleden met muziek en vriendschap; Connie Neefs noch Louis hebben ooit in één van deze ensembles gemusiceerd. Af en toe waren ze wel te gast als zangsolist.

Toch was de fakkel doorgegeven. Mama Neefs werd vroeger geroemd om haar verzorgde taal en haar expressie bij het voordragen. Zo droeg ook zij een steentje bij tot de carrière van haar kinderen. Louis, alias Ludwig (naar de Ludwig van Beethoven) was een self-made man, die gitaarles volgde bij Gaston Nuyts. Connie ging op aanraden van haar broer op ballet (haar eerste roeping) bij Jeanne Brabants. Zij studeerde aan de Kleinkunstacademie van Antwerpen, waar ze les kreeg van Yvonne Lex, Jef Burm, Denise Deweerdt, Jan Theys, Anton Peeters, Jo Leemans, Will Ferdy e.a.

Een uitgebreid pakket: dans, toneel, musical, cabaret, kleinkunst, repertoirestudie, dixie enz… kwamen aan bod. Connie Neefs houdt van de vele facetten van het beroep. Presenteren en zingen gaan goed gaan samen. Academische zittingen, mode-shows, seniorennamiddagen, concerten, variété-shows, gepersonaliseerde feesten, alles wordt benaderd in zijn eigen karakteristieken. Variatie is een toverwoord in haar beroep.

Als zangeres heeft Connie Neefs een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands, grote en kleine orkesten. Daarnaast zingt Connie ook solo. Samen met haar muzikanten toert zij door Vlaanderen en verzorgt er sfeervolle liedjesprogramma’s.

Werken met een groot ensemble draagt haar voorkeur weg. Het samenhorigheidsgevoel dat daarmee gepaard gaat, de vriendschap die onstaat na enkele repetities en concerten, slaat vaak een grote band.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu