Corry Konings

Live on Tape, Senioren, Internationaal, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';****

Boek Corry Konings voor uw event

Hier niets invullen!

Al bijna vijfendertig jaar draait ze mee in het artiestenvak. Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze ‘Hello Josephine’ op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry. Inmiddels als zangeres van de Rekels was ze met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit na de andere : Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten, rozen die bloeien, huilen is voor jou te laat, zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als : ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Adios Amor, Mooi was die tijd en Leven en laten leven.

Corry kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft ze gedurende haar carrière opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig, samen met Johan Heuser kwam in 2000 de single ‘De zon’ uit en in juni 2002 kwam het nieuwe duet met Johan ‘Een zomer met jou’, tegelijk met haar laatste nieuw album ‘de 40 tophits van Corry Konings’.

Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu