Davy Gilles

Live on Tape, Senioren, Corporate Event, Feesttent, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';**
 • Sasha en Davy;1 x 40';**
 • De Romeo's;1 x 40';****

Boek Davy Gilles voor uw event

Hier niets invullen!

Zanger van De Romeo's en gekend van Wittekerke, Familie, ...

8 jaar hebt u moeten wachten op een nieuwe solosingle van een van de meest getalenteerde vlaamse zanger. Davy zat al die tijd niet stil. Hij acteerde in (Wittekerke, Familie...) schitterde in musicals (Grease, Mamma Mia...) en geflankeerd door Chris en Gunther toert hij nog steeds met de levend geworden fuifmachine De Romeo's. Davy zingt graag liedjes in de eigen Vlaamse taal, vrolijke, oprechte, lieve en levenslustige liedjes zonder pretentie, volkspop. Met een herkenbaar en melodieus refrein, met tekstueel originele invalshoeken en een hoge 'goed gevoel' factor.

Davy is klaar voor die nieuwe etappe, samen met zijn vrouw gelukkig genieten van elkaar als de gewone man in de straat...Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu