Die Freddies

Live on Tape, Feesttent

 • Live on tape;1 x 20';***
 • Live on tape;1 x 40';***
 • Live on tape;1 x 60';****

Boek Die Freddies voor uw event

Hier niets invullen!

De legende van de broers Freddie en Seppe Schneider begint meer dan 10 jaar geleden in het Duitse Föckinghausen. Een lokale dj pikt er in 2011 hun debuutsingle ‘Hände Hoch’ op en dankzij het aanstekelijke dansje wordt het liedje een instant meezinger in de Tirolerstubes, op de Schlager-, Après-Ski en Oktoberfeestjes.

Bij onze noorderburen zorgden de populaire Double Dj’s voor een Nederlandstalige versie en in het kielzog van hun single, lanceerden Die Freddies hun debuutcd ‘Bier, Schnapps & Frauen’.

Ondertussen zijn we een aantal feestjaren verder en zijn Die Freddies uitgegroeid tot dé Après-Ski hitmachine, die een bonte mengeling brengt van Duitse meezingers. De broers krijgen op het podium versterking van hun bastaardbroeder DJ Kürtzi, die het feestje compleet maakt met zijn heerlijke meezingschijfjes. Achter de dikke zwarte snor en bril van Freddie Schneider zou u trouwens wel eens Romeo Chris Van Tongelen kunnen herkennen, maar dat hebben we enkel van horen zeggen! 

Na de memorabele doortocht in de Moose Bar op Tomorrowland (lees de krant er maar op na) kon het niet uitblijven: Die Freddies stonden begin februari op de grootste indoor après-ski party van Moose Bar XXL! Vastbesloten om het skihut-dak van het Antwerpse Sportpaleis er opnieuw los af te spelen. Om dit te vieren, maakten zij het onweerstaanbare anthem "In Der Moose Bar".Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu