DJ Ward

Corporate Event, Feesttent, Dance & DJ

 • DJ-Set;1 x 60';**
 • DJ-Set;1 x 120';**

Boek DJ Ward voor uw event

Hier niets invullen!

‘My life is music and music is life’ vat deze turntable whizzkid het best samen. Veelzijdigheid is troef, want DJ Ward staat bekend als Belgisch meest getalenteerde crossover DJ. Van Studio 54 in het Sportpaleis, Tomorrowland, Versuz V3, de Q Party tour, City parade, Milkfest tot I Love the 90’s in de Ethias Arena. Als geen ander slaagt Ward erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo’s in elkaar te mixen. Festivals, televisie- en radioroadshows, clubs, parties, corporate events, hij is een veel gevraagde gast voor een zeer uiteenlopende reeks van events, want geen dansvloer is té klein of té groot. Verschillende van zijn sets zitten ondertussen gebrand in het collectief geheugen van de party-crowd.

DJ Ward heeft een zeer eigen herkenbare DJ-stijl. Hij geeft een hele nieuwe betekenis aan de term ‘eclectic all round DJ’, van commercieel tot alternatief of een crossover van de twee, alles kan. Aan de basis hiervan liggen creativiteit en een zeer brede muzikale interesse en kennis. In de “bizz” noemen ze hem niet voor niets een muzikale kameleon. Ook zijn speciale video-geanimeerde DJ sets zijn een unicum.

DJ Ward geeft zich altijd 100%. Hij heeft de gave zich aan te passen aan de noden van een publiek. Het is net dat wat zijn DJ sets zo sterk maken. Ward is altijd op zoek naar die speciale connectie met de dansvloer. Een lang op voorhand gevulde agenda en volle zalen zijn hiervan het bewijs.



Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu