Dries & de Belgen

Live- & Coverbands, Feesttent, Nederlandstalig, Festival

 • Liveband;1 x 75';****

Boek Dries & de Belgen voor uw event

Hier niets invullen!

Frontzanger Dries De Vis & zijn “Belgen” brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!  Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, Raymond V.H.G., Gorki, Doe Maar, Bazart, en zo veel meer.

De band bestaat stuk voor stuk uit jong geweld die als geen ander weten het publiek te bespelen. Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!

 De band wordt gedragen door frontzanger Dries De Vis. De Vis zette in 2006 zijn eerste stappen op het podium als ‘Pinokkio’ in de gelijknamige musical van Studio 100. Al snel volgenden musicals als ‘Kuifje de Zonnetempel’, en ‘The NeverEnding Story’ waarin hij telkens een hoofdrol vertolkte. Hij volgde de opleiding Woord/Drama aan de!KUNSTHUMANIORA en de opleiding Kleinkust aan het Conservatorium van Antwerpen. Naast zanger zijn is Dries ook actief als acteur in het theater en de tv-wereld (Witse, Familie, GoGoGo, Nachtwacht, … ). Ook verleent hij zijn stem als stemacteur aan diverse reclamespots, series en films van o.a. Ketnet en Disney Channel. In 2017 was Dries één van de acht kandidaten in het humoristisch Eén-programma ‘Voor de Leeuwen’ met Bart Peeters. In 2018 werd Dries door Studio Brussel geselecteerd voor het traject ‘Studio Dada’ en mocht hij er zijn eigen radioprogramma presenteren. Hij kreeg ook de kans om op Tomorrowland en Pukkelpop te presenteren. Ook nam hij deel aan de Q-academy, waar hij gecoacht werd door Wim Oosterlinck.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu