Duo Melodie

Live- & Coverbands, Senioren

 • Achtergrondmuziek;3 uur;*
 • Totaalshow met Wim Quirynen;2 x 45';*

Boek Duo Melodie voor uw event

Hier niets invullen!

Veerle en Bart zijn een gehuwd koppel. Ze hebben niet enkel hun liefde voor elkaar gemeen maar ook de liefde voor muziek. Beiden waren reeds van jongs af aan bezeten door de muziek. Ze leerden elkaar op jonge leeftijd kennen in een accordeongroep. Samen namen ze deel aan verschillende kampioenschappen en werden Belgisch kampioen met grootste onderscheiding. Sindsdien zijn Veerle en Bart een onafscheidelijk duo. In 1998 huwden ze en in 2001 ontstond "Duo Melodie". Sindsdien treden Veerle en Bart zeer regelmatig op voor allerlei gelegenheden in het ganse land.  Zij brengen een gevarieerd repertoire van liedjes uit de oude doos tot hedendaagse hits, zowel gezongen als instrumentaal op het keyboard, accordeon en trompet. Zowel het live begeleiden van artiesten als het brengen van dansmuziek doen ze als de beste.  

Met "Duo Melodie" is muzikale kwaliteit verzekerd.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu