Frank Galan

Live on Tape, Senioren

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek Frank Galan voor uw event

Hier niets invullen!

Frank Galan, een perfect 5-talig artiest staat voor "klasse" en "kwaliteit" ! 
Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen, gaande van mooie ballades, temperamentvolle muziek tot "pakkende" songs. Een artistieke "cameleon" pur sang.
Na 20 jaar ervaring staat Frank Galan hoog aangeschreven in diverse landen, voornamelijk het Duitstalige publiek neemt Frank Galan steevast in de armen. Frank Galan kan functioneren op elk evenement, gaande van gewone openbare feesten, Gala-Dinners, bedrijfsfeesten, openluchtconcerten tot senioren-events, etc..
Frank Galan betrekt uw publiek integraal in zijn show en entertaint uw publiek met hart en ziel!

Zijn sympathie, charme en gevoel voor humor zullen uw aanwezigen beroeren. Een absolute meerwaarde voor uw happening !
Een mooie verschijning, uitstraling, internationale allure en een stem die waarachtig goed lijkt op deze van "Julio Iglesias", zijn de absolute krachten van Frank Galan en zijn onontbeerlijke ingrediënten voor uw evenement.
Frank Galan zingt in 5 talen en heeft een uitgebreid Nederlandstalig, Duits& Spaans répertoire, voor elk wat wils dus ! Verrassend anders !
Sfeer, ambiance, romantiek of een échte party ? U zegt het maar !
Laat u imponeren door deze uitzonderlijke artiest !
Frank Galan geeft uw aanwezigen waar ze voor komen : een "onvergetelijk" moment en een "blijvende" herinnering !

Mooi om naar te kijken en zeker om naar te luisteren ! Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeets met steeds nieuwe variété acts .
 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu