Funky D

Live- & Coverbands, Feesttent, Privé Feest

 • Liveband;2 x 60';***

Boek Funky D voor uw event

Hier niets invullen!

Funky ‘D’ is geen gewone alledaagse coverband! FUNKY ‘D’ is een live act waarbij een leuke DJ in het midden van het publiek staat op een mooie lichtgevende blok. Verspreid in de zaal staan 5 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten die een intractieve show geven tussen het publiek. Een zangeres, saxofonist, trompetist, percussionist/beatboxer. Alle muzikanten en de DJ zijn mooi gestyled in een kleurrijk (funky) pak en de podia zijn ook voorzien van de zelfde kleurtjes.

Zij brengen heel fijne kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en het oor. Jazzy songs, hedendaagse pop, dance, Latino en soulhits en andere genres komen in een flitsend tempo aan bod.

Van de pink panther tot Tina Turner en Aretha Franklin, maar ook James Brown, Jackson’s, Lionel Ritchie, Jenifer Lopez, Daftpunk ontbreken niet in de set.

De beatboxer is een sympathieke atleet in een roze tenue en is de gastheer van FUNKY ‘D’ Bovendien is hij een uitstekend breakdancer en percussionist!

Alvast show, ambiance, dans en top-entertainment gegarandeerd! Tot FUNKY ‘D’ !Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu