De Ganzenfanfare

Straatanimatie

Boek De Ganzenfanfare voor uw event

Hier niets invullen!
 • Ganzenfanfare;3 x 40';**

De sensatie op elk theaterfestival, de hit in uw winkelcentrum.

Een tamboer, een tamboer-maître en een groep Toulouser ganzen zijn de exquise ingrediënten van deze grandioze act. Gelardeerd met tromgeroffel, gefluit, gegak en andere muzikale klanken marcheren ze door de straten van dorp tot stad.

Na enkele succesvolle seizoenen in de Efteling, waar ze onder de naam Pieck-Parade en Ganzenparade optraden, zijn ze weer “en route” ……

The Jolly Walkers and the Famous Geese

Afgelopen seizoen brachten ze op vele festivals in binnen en buitenland jong en oud in vervoering.  Als een echt harmonieorkest flaneren ze aan u voorbij, iedereen in verbijstering achterlatend…                                   Was dit echt ... ? Hoe kan dit .... ? Heb ik dit echt gezien ... ? De Ganzenfanfare is een unieke combinatie tussen mens, dier en muziek en is gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden.  

Condities

De ganzenfanfare is een op zichzelf functionerend geheel.We nemen zelf stro, water, hekjes, hooi en voer mee voor zowel mens als dier (hoewel wij een kopje koffie nooit afslaan). Er zijn echter enkele dingen die we toch van de opdrachtgever moeten verlangen. Het belangrijkste voor onze ganzen is, dat de ondergrond waar we overheen marcheren niet glad is. Marmeren vloeren, linoleum vloeren en vloeren van gecoat beton zijn uit den boze. Aangezien wij geen schoenen dragen, is het ook prettig als de route niet vol ligt met glas of puinafval ... we hebben niet graag bloed aan onze vliezen. Drukte onderweg? De hoeveelheid mensen of dieren aan de kant maakt ons niet uit, we zijn wel wat gewend. Is het echter zo druk dat men ons niet ziet, hoort of wil genieten en geen baantje voor ons vrij wil of kan maken, dan moeten wij helaas rechtsomkeer maken. Als we pauze hebben tussendoor, zouden we graag een ruimte hebben van minstens 5 x 3 meter voor onszelf en 2 parkeerplaatsen voor onze begeleiders. Is er gras aanwezig, dan heel graag. Er gaat niets boven een verse snack tussendoor.

Mochten er zich speciale situaties voordoen, dan beslist Marc voor ons. Ons welzijn komt altijd op de eerste plaats.

Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu