Gene Thomas

Live on Tape, Live- & Coverbands, Feesttent, Privé Feest, Nederlandstalig

Boek Gene Thomas voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';**
 • Liveband;1 x 75';****

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als singer/songwriter en als sympathieke televisiepresentator.   

Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit. Kort daarna volgt de release van de eerste langspeler ‘Dichterbij’. In een mum van tijd vliegen maar liefst 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor goud. Het gaat de blonde zanger voor de wind. De ‘Dichterbij Live Tour’ trekt overal in Vlaanderen volle theaterzalen. Als kers op de taart verzorgt Gene Thomas het voorprogramma van Marco Borsato in een tjokvol Antwerps Sportpaleis. Met zijn tweede – en opnieuw gouden – album ‘Evenwicht’ (2005) nestelt Gene Thomas zich in de top van de Vlaamse popsterren. Hij brengt een gesmaakte mix van ballades, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Het grote publiek lust er wel pap van.   

In 2008 verrast de jonge popster menig muziekliefhebber met zijn ‘I Love the 80’s’-concerten. Hij rockt als de beste en vertolkt de grootste meezingers van supervedetten zoals Bryan Adams en Bon Jovi. Hij staat voorjaar 2010 op de planken van de Stadsschouwburg in Antwerpen voor de Musical “Notre dame de Paris”.   

Al jarenlang geniet Gene Thomas een uitstekende livereputatie. In zijn nieuwste show staat hij met vijf rasmuzikanten op het podium. Ze pakken uit met een stomende set met alle nederlandstalige hits en swingende 80’s hits. Gene presenteert in de zomer van 2011 de Anne zomertour die een massa volk op de been brengt. Eerder had Gene al zijn sporen verdiend als presentator bij TMF, Ketnet en VijfTV.   

Najaar 2012 brengt Gene het sterke popalbum ‘Ontvlambaar’ uit. Leadsingle ‘Mag Ik Altijd Met Je Mee?” prijkt binnen de kortste keren bovenaan de Vlaamse Top 10 en ook de Ultratop 50 blijft niet ongevoelig voor de charmante single. Tweede single ‘Waarom’ is meteen een gangmaker bij optredens en wordt vergezeld door een spraakmakende videoclip. Door zijn deelname aan de succesvolle televisieformat ‘Expeditie Robinson’ valt Gene ook op bij onze noorderburen.   

Zomer 2013 breekt hij het kot af met zijn zomerse single "Dan gaan we dansen" waar hij maar het liefst 5 keer mee te zien is bij Vlaanderen Muziekland. Ook is hij dit jaar met dezelfde single genomineerd voor de Radio 2 zomerhit , en met zijn vorige single " Waarom" genomineerd voor "beste song nederlandstalig".Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu