Gio Kemper

Live- & Coverbands, Feesttent

 • Liveband;1 x 75';****

Boek Gio Kemper voor uw event

Hier niets invullen!

De wereld ligt aan de voeten van de 27-jarige Giovanni Kemper. Niet alleen scoort hij als acteur met de Studio 100-serie ‘Nachtwacht’, hij liet ook al zijn zangtalent zien in ‘Steracteur Sterartiest’ en trekt het land rond met de Ketnetband en RFF.

Het zijn dus drukke tijden voor deze duizendpoot, maar toch dook hij de voorbije maanden de studio in om te werken aan zijn eigen nummers. Het resultaat hiervan kan je ondertussen horen op de radio met als beloning een nominatie voor ‘Doorbraak’ bij Radio 2 Zomerhit.

In de zomer van 2020 kan je Gio boeken met zijn live band.

Geen doorsnee coverband of artiest, maar een funky live set vol verrassingen. Eén ding is zeker, dansen zal iedereen!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu