Groovy Lights

Corporate Event, Variété

 • Danceshow;10 min;****

Boek Groovy Lights voor uw event

Hier niets invullen!

The Groovy Lights crew brengt een act op Internationaal niveau. Een spectaculaire show met verlichte kostuums en dans.  De kostuums van vandaag worden met de grootste precisie draadloos aangestuurd via een speciaal ontwikkeld computerprogramma zodat niet enkel de lichtdraden draadloos op het ritme van de muziek kunnen gestuurd worden maar ook dat het visueel effect veel dynamischer en ruimer wordt gemaakt om leukste visuele illusies te creëren.

De Groovy Lights heeft een eigen technisch team achter zich staan om al deze creatieve en technische uitdagingen te verwezenlijken, zelfs voor dergelijke software als productontwikkelaar hebben ze de juiste krachten in huis. The Groovy Light staan ondertussen gekend voor de uitwerking van originele acts in combinaties met illusie en High-Tech.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu