Guy Neve

Live on Tape, Senioren, Nederlandstalig

Boek Guy Neve voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';*

Guy Neve brengt een gevarieerd repertoire van de grootste hits uit de jaren 60-70 met mooie toepasselijke teksten, volledig in harmonie geschreven op zijn warme stem.

Hij is een erg graag geziene gast op MENT en mag zich de trotse winnaar noemen van De LOFTROMPET voor ‘Best Verkochte Nederlandstalige CD’ via Reuze Keuze in 2016, uitgereikt door MENT en VLAPO.

Guy neve kende zijn doorbraak in 2016 met deze cd ‘VITAAL’ en zijn hits ‘Je eerste grote liefde’, ‘Laura’, ‘Ik was nog nooit in Saint-Tropez’ ea. Deze zijn nog steeds te bewonderen op MENT of via zijn website.

Guy Neve staat garant zijn veen optreden vol ambiance, passie en dynamiek met vlotte meezingers, prachtige ballades en golden oldies.

Guy Neve… voor als het eens iets anders mag zijn.Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu