Herbert Verhaeghe

Live on Tape, Senioren, Feesttent, Nederlandstalig

Boek Herbert Verhaeghe voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on tape;1 x 40';*

Herbert is amper 6 als hij al muziekschool volgt: notenleer, klarinet, piano, gitaar… hij proeft ervan en vermoedt dat de muziekmicrobe z’n verdere leven zal bepalen.

In de jeugdbeweging en op de normaalschool komt de zoektocht naar z’n artistieke troeven op kruissnelheid. Hij treedt vaker op, al dan niet met de gitaar erbij, en speelt enkele seizoenen mee.

In 1996 brengt Herbert z’n eerste CD uit met eigen Nederlandstalig werk. Sinds 2000 is hij presentator bij Radio 2 (o.a. Zomerhit, Viva Vlaanderen, de Fata Morgana-show en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen).

In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: “Mijn Verlangen”. Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In juni 2013 brengt hij een nieuwe full-CD uit: BijZoNder. Daarop staan 12 parels van de Volendamse groep BZN, die in een schitterend Nederlandstalig jasje werden gestopt door Herbert en z’n producer Peter Keereman. Herbert krijgt felicitaties van de frontman van BZN, Jan Keizer, die op de albumvoorstelling aanwezig is. De singles Yo te amo, Ik voel me zo, Vroeg of laat, en Manuela danst worden luidkeels meegezongen, en pieken in heel wat hitlijsten. Op vraag van de fans gaat de fanclub van Herbert van start op 1 september 2013..

Eind 2013 brengt Herbert een Kerst-versie uit van het nummer “Ik heb je nodig”. De maanden daarop werkt hij aan de opvolger van BijZoNder. “Ga niet weg van mij” is het visitekaartje van de CD “Kleur”. Dit nummer van Benny Neyman dateert van 1987. Herbert staat er wekenlang mee in de Vlaamse Top 10, met voor de allereerste keer een top 3-notering. In juni 2014 lanceert Herbert z’n 3de full-CD. In een mum van tijd gaan er duizenden CD’s over de toonbank, maar vooral over de tafel van de fanstand en de webshop. Op de CD staan covers van Benny Neyman, BZN en Mireille Mathieu… maar: Herbert pakt ook uit met eigen werk… bijvoorbeeld: “Smoorverliefd”, de zomersingle.

In het najaar van 2014 brengt Herbert ‘Geboren voor elkaar’ uit op single, met als extra… een medley van Roy Black… die Duitse liedjes vallen erg in de smaak bij het publiek. Ondertussen stijgt het succes van het TV-programma ‘Ment op Zondag’, een talkshow waarin Herbert bekend Vlaanderen en Nederland ontvangt voor een hartelijk gesprek. Ook de opnames van de Vlaamse top 10 lokken nu volle zalen. Het jaar wordt feestelijk afgesloten met een groot concert in Wevelgem. Samen met de Golden Bis Band en dansschool Dançar wordt het een onvergetelijke, uitverkochte avond.

2015… Herbert pakt uit met ‘Déjà vu’, een verrassende nieuwe single en het eerste voorsmaakje van z’n 4de full-CD. De dansbare single staat maandenlang in héél wat hitparades, en bij veel vrije radio’s op één! Op 28 November geeft hij z’n jaarlijks concert, dit keer in Salons Mantovani in Oudenaarde. En het nieuwe album wordt op 1 maart 2016 verwacht.Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu