Ian Thomas

Live on Tape

 • Live on Tape;1x40';**

Boek Ian Thomas voor uw event

Hier niets invullen!

Ian Thomas is een Belgische zanger, rapper, producer en acteur. In 2011 werd hij plots razend populair toen een Nederlandstalige cover van hem op YouTube verscheen. Dit talent viel op bij platenlabel Universal Music en er werd hem meteen een platencontract aangeboden. Zijn eerste single ging viraal en werd nummer 1 in België. Ian was 14 toen hij zijn eerste album ‘More Than A Game’ uitbracht wat goud werd in België.

Toen Ian 16 jaar werd verhuisde hij naar Calabasas in Californië waar hij zichzelf verder ontwikkelde als artiest. Hij bracht een track uit genaamd ‘Cheers’ met rapper Tyga en had een radio hit met Snoop Dogg ‘Walking on Air’. Volgend in de voetstappen van zijn idolen leerde hij zijn eigen muziek schrijven en producen. Gevuld met R&B/Hip-Hop alsook met een Pop sound, groeide zijn muziek naar iets unieks. In 2016 nam hij deel aan Liefde voor muziek op VTM. In het najaar van 2018 deed Ian mee aan Dancing with the Stars op VIER.

 Op het podium blijft Ian een rasechte entertainer. Als geen ander neemt hij elk publiek mee in een mix van eigen Pop tracks met elementen van R&B en Hip-Hop. Als vaste waarde in Vlaanderen, met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring, is Ian Thomas een ongetwijfelde meerwaarde voor elk muzikaal event in Vlaanderen.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu