Jacky Lafon

Senioren, Humor

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek Jacky Lafon voor uw event

Hier niets invullen!

Jacky Lafon is bij het grote publiek vooral bekend als Rita Van den Bossche uit de populaire VTM soap “Familie”. Een rol die ze sinds dertien jaar nog altijd met veel plezier en liefde vertolkt.

Ze trad op in heel Vlaanderen met de grootste showorkesten namelijk: Lou Roman, Bobby Setter, Leo Martin, Henk Van Montfoort, The Skyliners, Popovski, enz. en werd drie jaar geleden ook de fiere meter van het grootste showorkest in Vlaanderen: ‘De Heverband’.

Ook trok ze vier jaar op tournee door Vlaanderen met “De Gaston en Leo Show”.

In de showzaal van pretpark Bobbejaanland stond ze tien seizoenen op het podium. Tijdens het zomerseizoen bracht ze er samen met enkele andere artiesten meermaals per dag een revue van hoogstaande kwaliteit.

Misschien herinnert u zich haar ook nog als de goedlachse (met vele slappe lachsalvo’s) moppentapster uit het intussen vergane moppenprogramma HT&D op VTM. Aan dat programma heeft ze vijf seizoenen met veel plezier meegewerkt.

Jacky treed het liefst op voor senioren, een heel trouw en zό dankbaar publiek! Zingen en vooral haar publiek amuseren is haar leven; Haar motto is dan ook “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Ze hoopt in stilte om binnenkort het leven van Edith Piaf op de planken te brengen. Ze wil ook nog een autobiografisch boek schrijven en wil ooit haar steentje bijdragen in een langspeelfilm.

Dat ze het hart op de juiste plaats heeft, bewijst ze door regelmatig haar medewerking te verlenen aan diverse projecten ten voordele van het goede doel zoals de Cliniclowns, kankerpatiëntjes, kansarme kinderen, verkeersslachtoffertjes, muco- en ms patiënten, autisme en comapatiënten.

Naast “Familie” is ze vandaag de dag nog steeds actief als zangeres, presentatrice, en brengt ze humor en ambiance …Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu