John Terra

Live on Tape, Senioren

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek John Terra voor uw event

Hier niets invullen!

Als Vlaamse charmezanger heeft John Terra verscheidene hits op zijn naam staan, ‘Iemand heeft je pijn gedaan’‘Is er een ander’ en ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen’ zijn maar een paar van de componist en ontdekker van de grote. In 1996 beslist John voorlopig een punt achter zijn carrière als zanger te plaatsen en zich volledig als producer te profileren. Vele heeft hij naar de top geholpen, Helmut Lotti, Christoff, Yasmine, Dana Winner,…

In de loop van  2013 brengt John na een afwezigheid van achttien jaar nog eens een Nederlandstalige soloplaat op de markt. Anno 2015 staat hij nog eens op de planken en al snel verschijnt de nieuwste single van John Terra 'Neem me mee', een voorbode  van een conceptalbum rond liedjes van Neil Diamond. Dan gaat in 2016 eindelijk een jongensdroom in vervulling en brengt Terra "John Terra zingt Neil Diamond" uit, met covers van Neil Diamond, een van zijn grootste idolen!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu