De Ketnetband

Live- & Coverbands, Kids, Corporate Event, Feesttent

 • Liveband;1 x 75';****

Boek De Ketnetband voor uw event

Hier niets invullen!

Leuk nieuws van De KetnetBand : De band mag Ketnet-wrapper Gloria Monserez verwelkomen als nieuwste lid.  Samen met Michiel De Meyer, Elindo Avastia, Gio Kemper,   Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormt ze de nieuwe KetnetBand.  

De enorm populaire KetnetBand wordt dit jaar 20 jaar.  De band speelt gemiddeld 90 shows per jaar en treedt in 2020 in het hele land op met een nieuwe show vol Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten.  Ketnetters kunnen de band in de nieuwe opstelling vanaf april aan het werk zien.  

Speciaal voor de gelegenheid heeft de show van De KetnetBand een feestelijk kleedje gekregen! Samen met de swingende muzikanten brengen we een geweldige verjaardagsshow! We blijven de nieuwste hits, meezingers en klassiekers zingen. Maar natuurlijk mag het gloednieuwe verjaardagslied daar niet in ontbreken.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu