De Ketnetband

Live- & Coverbands, Kids, Corporate Event, Feesttent

Boek De Ketnetband voor uw event

Hier niets invullen!
 • Liveband;1 x 75';****

Charlotte, Maureen, Sien en Matthew reizen het hele jaar door het land om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen.

Dit jaar blaast De KetnetBand vijftien kaarsjes uit! Al vijftien jaar toert De KetnetBand met de leukste hits! Om daar een groot feest van te maken komt Matthew De KetnetBand versterken. Je kent hem ongetwijfeld als Brandon uit Ghost Rockers.

Speciaal voor de gelegenheid heeft de show van De KetnetBand een feestelijk kleedje gekregen! Samen met de swingende muzikanten brengen we een geweldige verjaardagsshow! We blijven de nieuwste hits, meezingers en klassiekers zingen. Maar natuurlijk mag het gloednieuwe verjaardagslied daar niet in ontbreken.Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu