Lindsay

Live on Tape, Senioren, Feesttent, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';***

Boek Lindsay voor uw event

Hier niets invullen!

Lindsay scoorde in de zomer van 2008 met haar debuut single ,,van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’’ direct een nummer 1 hit. Met de opvolgers ,,Kus me’’ en ,,Ik lig nog steeds van jou te dromen’’ evenaarde ze dit succes.

Maar het meest opmerkelijke gebeurde bij de lancering van haar eerste debuut album ,,de mooiste dag’’. Dit stond al na twee weken op nummer 1 in de internationale album charts. Deze nooit geziene prestatie zorgde ervoor dat Lindsay momenteel echt ,,hot’’ is en zeker niet mag ontbreken op u event. Daarnaast werkt met volop aan de uitbreiding van dit succes. Met optredens op het schlagerfestival 2013 en nieuwe hits als ,,zaterdagavond’’ zal Lindsay ongetwijfeld scoren.

Lindsay is nu niet alléén als duo met broer Christoff te boeken maar ook solo. Vlaanderen is een zangeres rijker, Lindsay!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu