Lissa Lewis

Live on Tape, Senioren, Feesttent, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek Lissa Lewis voor uw event

Hier niets invullen!

Onze Vlaamse wissel op de toekomst. Pop zoals pop moet zijn, volgens de dikke Van Dale: populair en – van populus – dicht bij de mensen, en dus in het Vlaams. Geloof ons vrij: Lissa Lewis is uniek.

“Ik ben opgegroeid met Vlaamse muziek, dus dat voelt voor mij erg natuurlijk”, aldus de nuchtere 20-jarige. Haar stem schikt zich naturel tussen Ann Christy en Isabelle A. Maar haar muziek heeft de power en zeggingskracht van een Marco Borsato. En haar uitstraling is ravissant, maar alsnog enigszins ingetogen. Klaar om te ontpoppen, klaar om Vlaanderen in te palmen.

En wij mogen ons verwachten aan een verfrissend geluid, een beloftevolle stem, een nieuwe ster. Nu al gooit Lissa Lewis hoge ogen met een absoluut ontwapenend visitekaartje, haar eerste single Gouden Glimlach. 

Er speelt nu al een Gouden glimlach vol verwachting op onze lippen.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeets met steeds nieuwe variété acts .
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu