Luc Steeno

Live on Tape, Senioren, Feesttent, Nederlandstalig

Boek Luc Steeno voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';***

Luc Steeno werd op 28 juni 1964 te Leuven geboren, als eerste in een gezin van drie kinderen. Door zijn muzikale interesse voor Will Tura werd zijn belangstelling voor muziek aangewakkerd. Dit leidde tot volgende hoogtepunten in zijn leven als artiest :

 • Deelname aan de story-soundmix wedstrijd met het nummer ‘Vergeet Barbara’ en een 1e finaleplaats.
 • Na vele singles, die allen niet echt scoorden, heeft Luc z’n eerste hit te pakken met ‘Ik mis je elke dag’. Door de komst van VTM (Tien om te zien) wordt hij gebombardeerd tot nieuw idool in Vlaanderen.
 • De duosingle van Luc Steeno en Sandra Kim ‘Bel me, schrijf me’ is goed voor een eerste plaats zowel op BRT2 radio als in ‘Tien om te zien’. Samen trekken ze door heel Vlaanderen en zelfs Wallonië loopt warm voor hun duet.
 • Luc mag dé Zomerhit-trofee (Radio2) van 92 in ontvangst nemen voor ‘Hij speelde accordeon’, zijn grootste hit tot nu toe. Het nummer stond maar liefst 8 weken op nr.1 in de Vlaamse hitparade.
 • In oktober trekt hij alle mediabelangstelling opnieuw naar zich toe door zijn nieuwe cd ‘Liefde wint het toch altijd’ voor te stellen tussen de kamelen in Egypte. De cd haalt onmiddellijk goud !
 • Na een fanreis naar Kenia schrijft Luc samen met de pianist Miguel Wiels de hit ‘Africa, hakuna matata’. Nog steeds een succesvol nummer tijdens de optredens.
 • Luc krijgt voor het eerst in zijn carrière een platencontract aangeboden bij een ‘major-company’. Warner Music heeft grootse plannen voor Luc waaronder een full-cd in het najaar samen met een grote media-campagne op tv.
 • juni 2003 slaan Luc Steeno, Willy Sommers en Lisa Del Bo de handen in mekaar voor een uniek project. “Tussen Heist en de Ardennen” wordt de eerste van 3 singles uit de cd “De mooiste duetten en méér”. Een album vol klassiekers dat door Peter Koelewijn werd geproduced.

Tot vandaag veroverd Luc Steeno nog steeds zonder probleem menig Vlaamse podia! Beslist een meerwaarde op uw evenement!Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu