Mama's Jasje

Live on Tape, Live- & Coverbands, Senioren, Nederlandstalig

Boek Mama's Jasje voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';***
 • Liveband;1 x 75';****

Mama’s Jasje is een Vlaamse popgroep met een Nederlandstalig repertoire. De groep werd in 1990 opgericht. Vanaf 1993 bestaat de groep uit Peter Van Laet en Gunter Van Campenhout. Met meer dan 1,4 miljoen verkochte platen staan ze in de top 100 van best verkochte Belgische artiesten. In 1995 halen de singles Wunderbar en Madeleine de Ultratop 50. Twee jaar later komt het grote succes. De single Als de dag van toen stond 26 weken in de Ultratop 50 en de opvolger Laat me alleen stond 14 weken in deze hitparade. Het album Hommages stond 44 weken in de hitparade en haalde de nummer 1 notering. De band won dat jaar twee ZAMU Awards. Ze traden dat jaar onder meer op op Marktrock en in een uitverkochte Ancienne Belgique. Ze waren rond die periode ook veel te zien in Tien om te Zien, het muziekprogramma van VTM dat toen erg populair was en wekelijks te zien was. De band bleef regelmatig de hitparade halen en in 2002 verlaat Van Campenhout tijdelijk de groep en wordt vervangen door Peter’s broer Jan.

In 2003 stond de single Het is over achttien weken in de hitparade met een zesde plaats als hoogste notering. Vanaf 2005 ging Peter solo optreden en in 2007 maakte de groep een come-back. Na vijf jaar afwezigheid keerde Van Campenhout terug en de single Laat je hart slaan stond één week in de Ultratop. Het album Hommages III stond twintig weken in de charts. In 2008 maakte de band een Hommages-Tour en een jaar later verscheen de single Regenboog 2009 in de hitparade. Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de groep verscheen in mei 2009 een nieuwe CD met de titel Morgen zal het anders zijn. In juli 2009 werd aangekondigd dat de band van naam zou veranderen, maar later werd aangekondigd dat het een promotiestunt was van de nieuwe digitale radiozender Anne.

Begin 2011 werd de split tussen Peter en Gunter onvermijdelijk. Peter staat nu alleen op het podium als Mama’s jasje, met extra gitarist of met een vierkoppige live-bandFoto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu