Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld

Live- & Coverbands, Feesttent, Nederlandstalig

 • Liveband;1 x 60';***

Boek Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld voor uw event

Hier niets invullen!

De goedlachse Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie 'Thuis' ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook 'Helena' een knaller van formaat. Hij sleepte 2 nominaties in de wacht voor Zomerhit 2019 van Radio 2 en won er toen 'beste soloartiest', van een vliegende start gesproken!

Januari 2020, het eerste album van Mathias kwam uit en was meteen een schot in de roos. Met tal van succesvolle singles als gevolg, denk maar aan ‘1 Keer Voor Altijd’, ‘Betere Man’ en ‘Zolang je Maar Hier Bent’. Passages in het voorprogramma van Clouseau en De Kreuners werden met veel enthousiasme onthaald en bezorgden hem ook zijn reputatie van straffe live artiest.

Dat Mathias blijft verrassen bewees hij onlangs nog maar eens in het populaire programma ‘The Masked Singer’, waar hij gestalte gaf aan de immer vrolijke papegaai. Zes weken lang heeft hij het beste van zichzelf gegeven en getoond over hoeveel talent hij beschikt. De daaropvolgende zomer kon je Mathias niet alleen bewonderen in 'Thuis', ook met zijn band, 'Het Goede Voorbeeld', gaf hij het beste van zichzelf. Op hun eigen, unieke manier en met een ongeëvenaarde chemie en een aanstekelijke energie maakten ze menig podia onveilig.

Met passages op o.a. Suikerrock, Zomerhit, Fundays Aarschot en de AB Bierfeesten mogen Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld terugblikken op een meer dan geslaagde, muzikale zomer. Zeggen dat de drukke agenda van 2022 smaakt naar meer is een understatement. De band dook dan ook meteen de studio in om te werken aan nieuw materiaal.

Eén ding is zeker, Mathias Vergels is nog lang niet uitgezongen en staat te springen om Vlaanderen in 2023 te doorkruisen met een mix van eigen hits, nieuwe nummers en goed gekozen Nederlandstalige covers.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu