Natalia

Live- & Coverbands

 • Liveband;1 x 75';O.A.

Boek Natalia voor uw event

Hier niets invullen!

Natalia is meer dan ooit terug van weggeweest. Het objectief: haar carrière een nieuwe adem inblazen en een buitenlandse doorbraak forceren.

Leentjebuur bij Loïc Nottet
Dat vertaalt zich in een muzikale omslag. ‘Smoking Gun’, de nieuwe single en tevens voorbode van een nieuw album, werd aangeleverd door de liedjessmid die ook voor Katy Perry heeft gecomponeerd. Met een lichte reggae-vibe en en ‘ratatata’ die ze van Rihanna en Loïc Nottet leende, zweert Natalia het bruut muzikale geweld af. Ze schakelt een versnelling lager met een radiovriendelijke popsong.

Ook qua podiumprésence kiest ze voor ‘less is more’. Waar Natalia in het verleden wel eens kritiek ving over haar nogal onbehouwen, zeer assertieve stijl, blijkt ze nu te gaan voor een klassevollere sexy versie van zichzelf. Vestimentair deed ze daarvoor een beroep op een jurkje van Elisabetta Franchi.

“Alles gebeurt altijd op het juiste moment”, zegt Natalia over haar koerswijziging in Het Laatste Nieuws. “Daarom ben ik ook blij dat ik eerst een uitgebreide herbronningsperiode heb ingelast. Zolang je er middenin blijft zitten, weet je eigenlijk niet wat je ervan moet denken.”Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu