ONTPOPT

Live- & Coverbands, Feesttent, Nederlandstalig

 • Liveband;1 x 75';**

Boek ONTPOPT voor uw event

Hier niets invullen!

Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. Frontzanger Jurgen Dejaegher (X-Factor 2008 @ VTM) bewijst dit met ONTPOPT! Een lekker swingende coverband die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. Zonder vooroordelen, zonder grenzen naar genres of periodes. De band grasduint gezellig door het werk van Clouseau, de Kreuners, Marco Borsato, Gorki, Raymond Van het Groenewoud, maar ook Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer. Songs die aan een groot publiek duidelijk maken dat een straf lied in eigen taal nog net iets straffer wordt… Meezingen, dansen, swingen of gewoon genieten?! Bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk!

De band bestaat uit vijf rasmuzikanten; Allen zijn ze al van jongs af aan gepassioneerd door muziek. Met bakken vol goesting staan ze op het podium. En dat voel je, ruik je, proef je en hoor je! Ontpopt tourt reeds vele zomers doorheen Vlaanderen en levert telkens een topprestatie af. Ze weten als geen ander de keet op zijn kop te zetten en hebben doorheen de jaren een succesreputatie opgebouwd. Ontpopt is dé Nederlandstalige partyband die jouw publiek doet kreunen naar meer!Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu