Pat Krimson

Corporate Event, Feesttent, Dance & DJ

 • DJ-Set;1 x 90';**

Boek Pat Krimson voor uw event

Hier niets invullen!

DJ Pat Krimson (Patrick Claesen) vormt in 1989 met Jef Vanbockrijck het producersduo Hypp & Krimson. Ze lanceren met succes trendy danceprojecten zoals Cold Sensation, Hypnotyz, Miss Nicky Trax en Ravebusters. Pat Krimson heeft de muziekmicrobe goed te pakken en wordt de tourmanager en keyboardspeler van Praga Khan. Geïnspireerd door het monstersucces van Clouseau richt hij de Nederlandstalige popgroep Leopold 3 op. Deze razend populaire boysband rijgt op vier jaar tijd twee gouden albums en negen nummer 1-hits aaneen.

Pat Krimson stampt in 1996 de legendarische conceptclub AtmoZ uit de grond. Zijn inspiratie put hij uit toonaangevende Britse clubs uit de nineties. De AtmoZ Nights nemen een blitzstart en zijn tien jaar lang week na week the place to be in Hasselt (Ritz) en Turnhout (Club La Forza).

Sinds 2006 trekt Pat Krimson met de baanbrekende ‘AtmoZ On Tour’ langs de hipste clubs en dancefestivals in België en Nederland. In 2011 viert AtmoZ zijn 15-jarige bestaan met een tiental clubnights in binnen- en buitenland. Het befaamde AtmoZ-label is helemaal terug in met de release van ‘The Classix’ cd, en de clubtracks ‘Play The Game’ (Pat Krimson vs. Enblanc) en ‘S.A.X.X.’ (Nico Parisi).

Ook daarna staat Pat Krimson wekelijks in de Benelux aan de draaitafels met een opzwepende mix van house, groove, electro en retro. Zijn vibes en charismatische uitstraling vallen telkens opnieuw in de smaak, en overal waar hij komt, gaat het dak eraf.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu