Petite Fleur

Senioren, Corporate Event, Privé Feest

 • Podiumoptreden;2 x 45';*
 • Receptie;3 x 30';*

Boek Petite Fleur voor uw event

Hier niets invullen!

Rieu laten overkomen is onbegonnen werk. Een gelijkaardig concert organiseren kan wel, maar dan veel intiemer met één violist en één pianist.

Weense muziek, maar ook Franse meesterwerkjes, salonmuziek, vurige tango’s, evergreens en Vlaamse liedjes doen U genieten, dromen, dansen, mijmeren…

Het programma is altijd toegankelijk en wordt met een kwinkslag aan elkaar gepraat.  De violist mengt zich tussen de aanwezigen om hen persoonlijk te verwennen met een serenade. 

Thema concerten zoals Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, verjaardag, zijn beschikbaar.

Dit ensemble kan ook geboekt worden voor andere feestelijkheden zoals opendeurdagen, recepties, opening nieuwe gebouwen…Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu